info@hemmergroen.nl 0546 726 806

Tuinrenovatie

Hemmer Groen is jouw buitenspecialist. Heeft je tuin of terrein jarenlang niet het nodige onderhoud gehad of wil je snel een andere sfeer creëren. Geen probleem! Wij komen graag langs om dit voor je op te lossen.

Soms kun je het gevoel hebben dat je met het onderhoud van de tuin zo ver achter loopt dat je niet meer weet waar je moet beginnen. In dat geval zijn wij uw ideale hoveniersbedrijf. Wij komen bij je langs om het werk te zien. Hierbij maken wij een renovatieplan en voeren dat binnen afzienbare tijd uit. Zo kun je dan weer volop genieten van je tuin.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je huidige tuin een ander aangezicht te geven, zonder dat alles op de schop gaat. Het voordeel van een dergelijke tuinrenovatie is dat je met het beschikbare budget veel waar voor je geld krijgt. Wij kunnen bijvoorbeeld voor je het uitgeleefde gazon vervangen door een fris groene mat en deze eventueel voorzien van (automatische) beregening. Wil je weinig onderhoud dan is kunstgras ook zeker een optie. Bovendien kunnen we het huidige soms doffe straatwerk herstellen, aanpassen en goed reinigen. Hierdoor krijgt het weer een schone en frisse uitstraling. Ook kunnen wij in je huidige borders de planten opnieuw rangschikken en aanvullen, waardoor een beter doordachte beplantingsstructuur ontstaat. Als je met de laatste trends mee wilt gaan en de tuin wilt vergroenen en meer biodiversiteit wilt creëren, dan ben je bij ons ook op het juiste adres. 

Dus wil je je tuin een metamorfose geven, zonder dat alles op de schop gaat? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om samen met jou een goed plan te bedenken en dat dan snel uit te voeren. 

Bekijk onze PARTNERS