info@hemmergroen.nl 0546 726 806

Tuinaanleg

Bij Hemmer Groen word je bij de aanleg van je tuin volledig ontzorgd. Ons team heeft ruime ervaring in aanleg van tuinen in een breed scala van sferen. 

Het is mogelijk dat wij op basis van jouw wensen aan de slag gaan. Maar als je geen inspiratie hebt is dat voor ons een extra uitdaging. Wij kunnen dan voor jou een professioneel ontwerp inclusief beplantingsplan verzorgen.  

In de aanloop en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kun je gerust de touwtjes uit handen geven. Een vaste projectleider van ons is dan je aanspreekpunt. Hij zorgt voor een optimale planning en uitvoering van de werkzaamheden. Hierbij schakelt hij indien gewenst met je bouwaannemer, zwembadbouwer, overheidsinstantie of andere betrokkenen. Hij blijft met je in gesprek en kan indien nodig op jouw verzoek tijdig bijsturen in het aanlegproces. 

Onze ervaren hoveniers, stratenmakers en machinisten zijn gespecialiseerd in onder andere: het verrichten van grondwerk en het aanleggen van tuinmuren, keerwanden, straatwerk en vlonders. Door gebruik te maken van ons brede professionele machinepark kan er snel en efficiënt worden gewerkt. 

Om die zelfde reden schakelen wij voor de meer gespecialiseerde werkzaamheden met onze zusterbedrijven. Voor het leveren en plaatsen van op maat gemaakte schuttingen, hekwerken, looppoorten, tuinhuizen en veranda’s werken wij samen met Loohuis Schuttingen en Tuinhout BV. Voor de aanleg van een professioneel beregeningssysteem en/of tuinverlichting werken wij samen met zusterbedrijf HEWI Watertechniek BV. Door deze specialisaties kunnen wij instaan voor de kwaliteit van het gehele plaatje.

Maar het belangrijkst zijn natuurlijk de planten en het gazon. Deze worden in de laatste aanlegfase door onze hoveniers vakkundig aangebracht en geven het geheel een groene en kleurrijke uitstraling. Ook zorgen wij ervoor dat je tuinmeubelen en barbecue op de gewenste plaats worden gezet en dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten.
Jullie hoeven dan onder het genot van een hapje en drankje alleen nog maar te genieten van jullie perfect aangelegde tuin.

Bekijk onze PARTNERS